Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Едгар Кейси: За Акашовите хроники

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Едгар Кейси: За Акашовите хроники

Описание

 Хората от древни времена са вярвали, че съществуват небесни свитъци, съдържащи историята на човечеството и на всяка отделна душа от зората на Сътворението. И може би, когато с философско примирение казваме: Така ми е било писано, несъзнателно се докосваме до истината за Акашовите хроники.
       Едгар Кейси смята, че всеки пише историята на своя живот чрез мислите, делата и взаимоотношенията си с другите хора. Цялата тази информация се съхранява в Акашовите хроники. Кевин Тодеши ги оприличава на Вселенски суперкомпютър, който съхранява база данни за живота, мислите, думите и действията на всеки човек, живял някога под слънцето.
       В книгата са дадени и способи как да се опитаме сами да влезем в “Книгата на живота”, както Е. Кейси нарича Акашовите хроники, и да прочетем собствената си история там. Спящият пророк вярвал, че всяко прозрение, което можем да добием от тези записи, може да ни даде ценна информация за това кои сме ние и каква е мисията ни на тази земя.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG