Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Прозрения

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Прозрения

Описание

Каква е житейската история на един от най-изявените медиуми на Америка? Какво щяхме да видим, ако можехме да погледнем света с очите на екстрасенс? Дарба или проклятие са развитите психични способности?
       Силвия Браун дава отговор на тези въпроси, като ни въвежда в света на ясновидците, населен с духове, души на починали близки, призраци, космически същества, ангели и дори души на домашни любимци. Всички те обитават измерение, съседно на нашето, до което малцина имат достъп приживе. И ако около вас са ставали странни неща, необясними според физическите закони, ще откриете, че не сте единствените.
       В книгата са цитирани писмата на хора, преживели необикновени случки: намиране на изцеление, среща с починали близки, нечакана помощ в критични моменти... Всички те са изпълнени с благодарност за получената духовна подкрепа и с ясното съзнание, че зад света на видимото съществува един незрим свят, толкова реален, колкото и нашето собствено измерение.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG