Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Живот след живота

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Живот след живота

Описание

„Живот след живота“ - феноменалният бестселър, продаден в милиони екземпляри по света, се появи по книжарските щандове у нас като ново попълнение в библиотека „Феникс“. Тази култова за езотериката книга досега е позната на феновете на жанра само чрез преразкази и цитати в други издания. Публикувана е за пръв път преди трийсетина години и веднага предизвиква истинска революция в популярното отношение към живота след смъртта. Това превръща автора й Реймънд Мууди във водещия световен авторитет в областта на преживяванията на прага на смъртта. Той става световнопризнат учен, лектор и изследовател. Ръководи Катедра за изучаване на съзнанието в университета на Невада, САЩ.
Така че в случая не става дума за поредната шарлатанска сензационна книга, написана само с цел да превръща в пари изконното любопитство на хората към проблема има ли живот след смъртта.
Ако филмови хитове като „Призрак“ и „Водно конче“ са ви заинтригували и са ви вдъхнали поне малко вяра, че смъртта не поставя точка в съществуването на човека, книгата на Реймънд Мууди ще затвърди убеждението ви. В „Живот след живота“ ученият разглежда над 100 случая на хора, преживели клинична смърт, но върнали се впоследствие към живота. Тези изключителни истории потвърждават съществуването на живот след физическата смърт. Хората, които са били от другата страна и са се върнали, говорят за покоя и безусловната любов, които ни очакват в отвъдното. Те разказват за пътуване на душата извън тялото, за тъмния тунел, през който минава, за срещи с други души и същество-светлина, за завръщането в тялото и как пътуването в отвъдното въздейства на живота им след това. Реймънд Мууди прави паралели между тези свидетелски показания и Библията, „Тибетската книга на мъртвите“, трудове на Платон и Суидънборг. Накрая авторът обяснява случаите от различни гледни точки - през погледа на учения, психолога и от гледна точка на свръхестественото. Така книгата пропуква и най-твърдия скептицизъм относно това какво ни чака след смъртта.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG