Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Ангелология

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Ангелология

Описание

Това е новият роман на Даниел Трусони АНГЕЛОЛОГИЯ, който по необятността на литературната фантазия се родее с “Името на розата”, “Ангели и демони” и “Историкът”.

Когато паднали ангели влязат в безбожен съюз с човеци и създадат потомство, следват събития толкова непредсказуеми, разтърсващи и драматични за целия свят, че искаме на всяка цена да проследим докрай развитието им.

Даниел Трусони прави голям пробивв художествената литература с епоса, който съчетава богата митология в стила на Шифърът на Леонардо. Борбата между доброто и злото се случва не в Небесата, а тук на Земята. Главният герой е много нетипичен образ – сестра Еванжелин е 23-годишна монахиня в манастира „Св. Роза“, намиращ се в близост до Ню Йорк. Докато изпълнява своята работа, младата монахиня попада на изгубена кореспонденция между Абигейл Рокфелер и игуменката, основала манастира. Кореспонденцията е по повод разкритие, направено през 1943 година в Родопите.

Това е една амбициозна приключенска история с достатъчно литературна тежест и религиозно-философски плам да задоволи всеки, способен да разгърне своето въображение.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG