Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

История на медицината

Поръчай


Брой:
  Поръчай


История на медицината

Описание

Илюстрована Историческа ЕНЦИКЛОПЕДИЯ на света

ИСТОРИЯ НА МЕДИЦИНАТА

Кои са лекарите, допринесли за напредъка на медицината?
Как са се променили методите за лечение от древността до днес?
Какви са предимствата и недостатъците на лекарствата? 

Замисляли ли сте се, че ако ги нямаше постиженията на съвременната медицина, човекът щеше да живее много по-кратко, вероятно само около 45 години? Освен това болестите щяха да са неразделна част от нашето ежедневие, както това е било в древността и през Средновековието. Тогава високата смъртност в резултат на инфекции и епидемии се е приемала като нещо обичайно, а лекарите често са били безсилни.

Още в праисторически времена човекът е започнал да търси средства, за да се лекува и да подобри здравето си. От използването на билките до въвеждането на модерната медицинска апаратура и създаването на лекарства чрез компютърни модели е изминат дълъг път. Ще ви разкажем увлекателно и без скучни подробности как е постигнато това. С настоящата книга ще научите не само какво представлява алтернативната медицина или акупунктурата, къде се е зародила пластичната хирургия, кога е създадена първата ваксина, но и много други интересни неща. 

С книгата „Наука и технологии” ще ви помогнем да намерите отговор на тези и на много други интригуващи въпроси. А за да бъде четенето вълнуващо и полезно преживяване, ние ви предлагаме още:

Над 200 цветни илюстрации и снимки
Специални карета с допълнителна информация за медицинските открития, за нововъведенията и за личностите, допринесли за развитието на тази наука
Хронологични таблици с най-важните дати и събития

„История на медицината” е шестата книга от поредицата „Илюстрована историческа енциклопедия на света” и е изключително интересно и обогатяващо знанията четиво за цялото семейство. Тя e незаменимо помагало в учебния процес, при изработването на проекти или презентации на историческа тематика.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG