Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Хиперион

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Хиперион

Описание

Най-предизвикателната фантастична сага на XX век!

Хиперион
На планетата Хиперион, извън обсега на човешките закони в Хегемонията, дебне съществото, наречено Шрайка. Някои го боготворят, други се страхуват от него. А трети са се зарекли да го унищожат. Шрайка причаква всички в долината с Гробниците на времето, където огромни мрачни структури се движат назад в миналото. В навечерието на Армагедон, когато цялата галактика е във война, седмина поклонници се отправят на последно пътуване до Хиперион, за да търсят отговорите на неразрешените загадки в живота си. Всеки таи по една отчаяна надежда... и една ужасна тайна. А може би в ръцете на някого от тях лежи съдбата на човечеството!


Падането на Хиперион
Докато Хегемонията се бие отчаяно в космоса срещу прокудените, които заплашват галактическото единство, седмината поклонници на планетата Хиперион водят собствена война в Гробниците на времето - загадъчния артефакт, който прикрива едно ужасяващо създание, чието освобождаване означава смърт за човечеството.

Цикълът „Хиперион” се състои от четири романа – „Хиперион”, „Падането на Хиперион”, „Ендимион” и „Триумфът на Ендимион”, награждавани с „Хюго”, „Локус” и Наградата на Британската асоциация за научна фантастика. Четирите творби съвсем заслужено се нареждат сред шедьоврите на световната фантастика с несравнимото си въздействие и въображение.

„Чиста поезия! Хиперфантастиката, без която никой не може да мине!”
Ню Йорк Таймс Бук Ривю

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG