Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Изкушена: Училище за вампири 6

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Изкушена: Училище за вампири 6

Описание

Ако си мислите, че след прогонването на падналия ангел Калона, заедно с низвергнатата му Висша жрица, спасяването на живота на Старк, ухапването на Хийт, караниците с Ерик, да не споменаваме за срещата със смъртта, Зоуи ще си почине, много се лъжете. Младата Висша жрица има адски много работа в училището за вампири, освен това трябва да обучи добре приятелите си. Сериозният проблем с прекалено многото гаджета (никога по-малко от три наведнъж) продължава да я измъчва, а решението кого да избере е допълнително усложнено. Секси воинът Старк, който е положил клетва да я защитава и може да усеща всички нейни емоции? Приятелят от детството Хийт? Мрачният изкусител Калона? Гневният красавец Ерик?

Ужасяващи сили се надигат от тунелите под Тулса, където изтерзаната от вина Стиви Рей е скрила няколко свои опасни тайни, и не е ясно доколко приятелството между нея и Зоуи ще се запази. Пророческите видения на Афродита са обвити в кръв и пламъци, а съдбата на Зоуи според тях – противоречива.

Зоуи е превъплъщение на голямата любов на Калона – Ая, но за да запази разума, сърцето и душата си, не бива да се поддава на изкушенията, с които я засипва лукавият безсмъртен.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG