Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Легло от рози

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Легло от рози

Описание

Още като малки момичета Мак, Ема, Лоръл и Паркър са си представяли идеалната сватба. Години по-късно детските им фантазии се превръщат в реалност, когато четирите приятелки създават сватбена агенция „Обети”. С индивидуален подход и усет към детайла те организират за клиентите си великолепни сватбени тържества.
        Ема Грант винаги е мечтала за нежна романтика и изгарящи страсти. Макар около дизайнерката на украса да има много ухажори, тя чувства, че все още не е намерила мъжа на мечтите си. А дори не подозира, че той винаги е бил до нея.
        Джак и Ема са приятели от много години, но напоследък той усеща силно привличане към нея. Младата жена също отвръща на чувствата му, но двамата първо трябва да изгладят различията помежду си. Въпреки опасенията си, Ема и Джак се отдават на зараждащото се чувство, съзнавайки, че трябва да направят компромиси в името на любовта.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG