Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Разгневени съпруги

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Разгневени съпруги

Описание

Да разбереш, че съпругът ти е убит, е ужасен шок. Да го загубиш, когато всички се възхищават на чудесното ви семейство, е смазваща трагедия.  Ако обаче трупът му е намерен в апартамента на проститутка, това вече е потресаващо унижение.

 

Сузи не може да повярва, че известният пластичен хирург Джона Гърстен, нейният предан съпруг и баща на трите им деца, може да има нещо общо с момиче на повикване. Но сензационната новина е храна за фантазията на светските и криминалните хроникьори. Какъв срам и позор за Сузи, съжаляват я околните. Нюйоркската полиция, прокуратурата и родителите на Джона не искат и да чуят за съмненията й - те само биха проточили съдебния процес срещу арестуваната Доринда Дилън. Всички искат незабавна присъда! Но не и проницателната Сузи. Нейният вътрешен глас й подсказва, че има някаква постановка. Кой обаче ще позволи на една дизайнерка и объркана майка на четиригодишни тризнаци да се прави на разследващо ченге?

 

„Разгневени съпруги” е елегантна пародия на суетата и робуването на модата.  Ако отдавна не сте се смели на глас, по-точно, ако не сте крещели от смях, докато участвате в читателското търсене на убиеца, това е вашата книга. Тя предлага онази рядка комбинация от страхотно забавление и детективска тръпка, с която авторката й си е спечелила и огромна мъжка аудитория.

 

Почитателите на Удхаус и тези на Агата Кристи вероятно ще се обединят в един фен клуб: на Сюзан Айзъкс.   


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG