Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Скрита власт

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Скрита власт

Описание

Влиятелен политик със странния прякор „Стария синоптик” мечтае от години да ликвидира с един удар статуквото във Вашингтон. Сега е намерил парите, идеалното оръжие и професионалиста, който знае как да го използва. Както и перфектната мишена. Последиците от този акт ще променят Америка завинаги.

Адвокатът Пол Мадриани още се възстановява от травмите, получени по време на терористичен атентат във военната база в Коронадо, Калифорния, на който е станал неволен свидетел. Федералните власти го притискат да не дава публичност на случая. Проблемът се усложнява още повече от появата на чаровната и непримирима към насилието Джослин Коул, която се бори по всички възможни начини да предотврати възможността за подобни инциденти в бъдеще. Но името на Пол Мадриани се свързва и с убийството на млад сътрудник на известен сенатор, а извършителят – наемен убиец, познат на полицията като „Мексикутора” – определено няма да се спре пред нищо, за да постигне мечтаното отмъщение. Когато става ясно, че той и Стария синоптик са обединили силите си, за да въвлекат столицата, а и цялата страна в един ужасяващ водовъртеж на ужас и страдание, Пол Мадриани и приятелите му трябва да действат много бързо, за да разобличат и унищожат смъртоносно опасната „скрита власт”.

 

Страхотен трилър, който ще зарадва почитателите на Лий Чайлд. Неустоим главен герой, стряскащи противници, много напрежение и също толкова чувство за хумор и автор, който определено познава света на политиката и правото.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG