Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Един археолог пътешества по света

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Един археолог пътешества по света

Описание

Ето че сега пред читателите е най-голямата от книгите, посветена на моите пътешествия по земното кълбо. Огромната част от тях се случиха при командировки, свързани с участия в научни форуми, различни презентации, официални посещения. В тези пътувания се стремях внимателно да записвам впечатленията си и да събирам цялата интересна информация за миналото на посетените страни.
"Моите пътеписи в никакъв случай не са пътеводител. В тях аз съм се отнесъл подборно към видените забележителности. Преди всичко се постарах да изведа напред най-характерното за дадена култура, без да превръщам книгата в гид по определен град или държава. По тази причина съм пропуснал някои неща, за да мога да акцентирам и да наблегна на други. Навсякъде обаче остава критерият за културно-историческата и археологическата им стойност."

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG