Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Единение на Ин и Ян

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Единение на Ин и Ян

Описание

Китай – най-древната страна в историята на човешката цивилизация, съхранила пряката приемственост в своето развитие още от времената на възникването ù – се отличава от Западния свят в най-голяма степен. Този факт е достатъчно основание, за да очакваме от нея самобитност, висока степен на развитие и дори изтънченост в такава важна сфера на човешката култура като еротиката. Подобно очакване се превръща в увереност след първото ни запознанство с основните идеи на традиционните китайски светоусещания.
От най-дълбока древност в Китай особено ценени са трактатите, посветени на изкуството на взаимоотношенията между половете, или както го наричат китайците – „изкуството на брачните покои“. Най-древните известни ни текстове от подобен вид са открити през 1972 г. в местността Мавандуй, провинция Хунан (Централен Китай, територия на древното царство Чу)  – в гробница, датираща от 2 в. пр. Хр. Няма съмнение, че тези философски съчинения, записани върху бамбукови дъсчици, са най-древните открити до този момент китайски ръководства за сексуални взаимоотношения.
В колекцията „Изкуството на любовта в Древен Китай“ ние ще ви представим най-ценните еротични трактати, открити в Мавандуй. В настоящата книга е поместен първият от тях – „Единение на Ин и Ян“, който ни въвежда в традициите и представите на древните китайци за секса и любовта. Книгата е илюстрирана с автентични китайски рисунки и фрагменти от тях, пресъздаващи сцени от интимния живот на обитателите на Поднебесната империя. 

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG