Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рама - том 1

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Рама - том 1

Описание

Среща с Рама”, публикуван за първи път през 1973 г., е единственият научнофантастичен роман, печелил всички големи награди, включително „Хюго”, „Небюла” и Британската награда за научна фантастика.


СРЕЩА С РАМА


В Слънчевата система се появява гигантски космически кораб с неизвестен произход и предназначение. Той изглежда мъртъв, но скоро става ясно, че това е привидно. Астронавтите и учените се подготвят за първата среща на човечеството с извънземен разум. Тя ще надхвърли и най-смелите им мечти и ще разпали най-големите им страхове. Никой не знае откъде са се появили обитателите на „Рама”, нито защо идват. Едно е очевидно – всичко, което са направили загадъчните конструктори на „Рама”, са го направили тройно...

РАМА II

Изминали са десетилетия от срещата на капитан Нортън и екипажа му с огромния извънземен кораб „Рама”, обявен за гигантски робот с изкуствен интелект, който не се интересува от съществата в нашата Слънчева система. Сега близо до Земята е забелязан друг космически кораб и този път човечеството ще се сблъска със стряскащи, сензационни и вероятно смъртоносни разлики.


"Бих искал хората да ме запомнят предимно като писател, като някой, който е забавлявал читателите си и е разширил границите на въображението им."
Сър Артър Кларк



« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG