Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Шапкарницата на доня Никанора

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Шапкарницата на доня Никанора

Описание

Заобиколено от гъста гора и достъпно само по коварен път, тихото южноамериканско градче Вайе де ла Вирхен е почти непознато на външния свят. Но един ден там пристига мълчалив странник и всичко се променя завинаги.

Животът на жителите на града не се е развил така, както са мечтали. Доня Никанора така и не е успяла да се отправи на пътешествие по света, дон Боско не се е оженил за жената, която обича, а кметът не е постигнал политическа власт и влияние. С пристигането на чужденеца, познат само като Грингито, мечтите им сякаш се събуждат. Доня Никанора е твърдо решена да отвори първата шапкарница в града, кметът планира да превърне Вайе де ла Вирхен в оживен туристически център, а тихият живот на дон Боско се преобръща благодарение на любовта. В малкото градче проникват непознати сили, а загадъчният Грингито наблюдава изпод евкалипта на площада развитието на драмите.

Атмосферата в романа напомня за света, който създават Джоан Харис в "Шоколад" и Лаура Ескивел в "Раздавачът на щастие", обгражда ви с аромати, вкусове и звуци, типични за латиноамериканската литература. "Шапкарницата на доня Никанора" е написан в стила на магическия реализъм и е изпъстрен с очарованието на ежедневните чудеса, с незабравими тъжно-смешни герои, които ще ви накарат,независимо на каква възраст сте и с какво се занимавате, да съберете смелост и да следвате мечтите си.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG