Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Книгата на пастира

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Книгата на пастира

Описание

В митично време и в неназована страна „Книгата на пастира” разказва историята за пастира Исус, който е обезпокоен от суровия закон „око за око, зъб за зъб”, управляващ неговия свят. Призован от своя сън, пастирът предприема пътуване, за да открие „новия път”.

Придружен от Елизабет, бивша робиня, и Давид, момче, което трябва да се научи да ходи “с нови обувки”, пастирът знае, че „епохата на чудеса” ще настъпи, когато бъде открит „новият път”.

Ала пътуването не минава без премеждия. По пътя към пещерата край Голямото вътрешно море пътешествениците срещат изключителни герои - Разказвача, Аптекаря, Слепеца и Странника. Всеки от тях им предава важен урок, който тласка пътниците към тяхната съдба. При пещерата Исус трябва да разбере дали може да извади наяве отдавна погребани тайни. Ала той, Елизабет и Давид ще открият, че понякога онова, което търсим, е било вътре в нас през цялото време.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG