Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Капан за Върколаци

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Капан за Върколаци

Описание

Викингският крал Аутун води своите воини при набег над англосаксонско село. Нападателите избиват безразборно мъже и жени, но Аутун е заповядал и косъм да не падне от главата на дете. Води го прорицанието, че при тези селяни ще открие дете на боговете. Ако го отгледа като свой син, порасналото момче ще поведе народа му към слава и величие.

Ала кралят намира не едно момче, а близнаци. За да опази тайната за истинския произход на своя син, той заповядва на преданите си воини да се пожертват в битката. Аутун се връща с близнаците и майка им в Норвегия. Дава едното момче на вещиците, обитаващи пещерите на Тролската стена, а другото отглежда като свой наследник.

Така започва „Капан за върколаци“ - първата книга от зашеметяваща нова поредица. Върколакът ще търси изгубената си любов през столетия и прераждания, ще участва във вечната битка на вълка Фенрис и боговете Один и Локи. И ще е върколак, какъвто никога не сте си представяли.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG