Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Неумолима любов

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Неумолима любов

Описание

Вследствие на едно трагично завършило произшествие журналистът Джо Роуз се запознава с младия Джед Пари и от този миг нататък животът му вече не е същият. Джед започва да изпитва към Джо необяснима и неумолима любов и го подлага на ужасяващ любовен тормоз. Опитите на журналиста да се отърве от своя преследвач не се увенчават с успех – никой не го приема на сериозно, нито приятелката му Клариса, която смята, че той си внушава, нито полицията, която на нищо не може да се учуди. Постепенно става ясно, че любовта може да е по-опасна от омразата и нещата взимат драматичен обрат.

Едноименният филм по романа (2004 г.) се прожектира с огромен успех по екраните и отнесе множество награди през 2005 г., в това число Имперските награди за най-добър актьор, най-добра актриса и най-добър режисьор, наградите “Европейски филм” за най-добър актьор, най-добър режисьор и най-добър английски филм, Наградата на лондонските филмови критици за актьор на годината и др.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG