Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Нощта на оракула

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Нощта на оракула

Описание

Няколко месеца след възстановяването си от почти фатален инцидент, трийсет и четири годишният писател Сидни Ор влиза в една книжарница в Бруклин и си купува тетрадка със сини корици. Това се случва на 18 септември 1982 г. В продължение на девет дни след това Ор ще живее обсебен от магията на тази тетрадка, впримчен в свят на болезнени предчувствия и необясними случки, които заплашват да съсипят брака му и изцяло да изкривят усещането му за действителността.

Като в призрачен разказ, само няколко часа след като записва първите изречения на своя нов роман в синята си тетрадка, започват да се случват странни неща. Едно от които е, че господин Чанг – собственикът на книжарницата, от която Ор купува тетрадката, фалира ненадейно още на следващия ден. След известно време обаче се оказва, че той е съсобственик на публичен дом в центъра на Ню Йорк и като такъв щедро “черпи” стария си, още изтощен от боледуването клиент с най-сочната си проститутка. После, все така ненадейно, в живота на писателя мистериозно се появява телефонен указател на Варшава от 1938 година, но каква е връзката му с един изгубен американски роман, в който главният герой умее да предсказва бъдещето?

Загадките просто извират от всяка страница в единайсетия роман на големия американски писател Пол Остър, познат у нас още с “Нюйоркска трилогия”, “Лунен дворец” и “Книга на илюзиите”. “Нощта на оракула” може само да затвърди репутацията му на виртуозен разказвач – най-оригиналното перо на съвременната американска литература.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG