Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Клара и сянката

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Клара и сянката

Описание

„Клара и сянката” е смразяващ трилър, удостоен с престижната испанска награда „Фернандо Лара” за 2001 г. и с най-реномираното световно отличие в областта на криминалната литература – наградата „Дашел Хамет” за 2002 г.

Последният писък на модата в световните артистични среди е „хипердраматичната картина", при която за платно се използва човешкото тяло. Подписани от големите художници на съвремието, тези „живи платна” се продават, пренаемат, изложени са на всеки поглед, на всяка фантазия.

Клара работи като модел в попрището на хипердраматизма. Тя мечтае да я нарисува Бруно Ван Тиш, богът на това новаторско изкуство. Но докато подготвят тялото й в един затънтен павилион в околностите на Амстердам, Фондацията Ван Тишен е разбунена от вестта за убийството във Виена на четиринайсетгодишно момиче, послужило като „платно” за шедьовъра „Дефлориране”. Изправени на нокти, австрийската полиция и Вътрешното министерство са притиснати от могъщата фондация да не разгласяват широко престъплението от страх да не се всее паника сред моделите и да се отблъснат купувачите на хипердраматичните творби.

Приемайки междувременно съблазнителното предложение на двама чужденци за предизвикателен и труден ангажимент, Клара се гмурва във водовъртеж от ужаси и страхове, повдигащи пред читателя важния въпрос за стойността на произведението на изкуството и на човешкия живот.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG