Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Танатонавтите

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Танатонавтите

Описание

 

ТАНАТОНАВТ – същ. м. р. (от гръцки: Танатос – бог на смъртта, и навт – мореплавател, пътешественик, изследовател) – изследовател на смъртта

НЯКОЛКО ВАЖНИ ДАТИ
1492: първи стъпки на американския континент
1969: първи стъпки на Луната
2062: първи стъпки на континента на мъртвите
2068: първи реклами за прераждането

Така започва най-изумителната одисея, която човек може да си представи и чиято цел е да разкрие тайните на смъртта. Доктор Микаел Пенсон, биологът Раул Разорбак и приятелите им предприемат рисковано пътешествие в Отвъдния континент. Докъде ще ги доведе то? Ще успеят ли да преминат седемте зони, които ги делят – от кое? От Рая? От Бог? И какво вярно има в схващанията за смъртта на християни, евреи, индуси, ацтеки, китайци и индианци?

Никой не е стигал толкова далеч, колкото танатонавтите. Никой преди тях не е успявал да се отдели от тялото си и наистина да се докосне до “седмото небе”, да проникне във вечността и да опознае “живота след живота”, осъществявайки една от мечтите на човечеството. Дали си е заслужавало? И как знанието за отвъдното би се отразило на човечеството?

На тези въпроси Бернар Вербер дава многозначни отговори в този завладяващ роман, чийто жанр самият той определя като “философска фантастика”.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG