Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Антихриста

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Антихриста

Описание

 

Бланш е затворена в себе си и самотна шестнайсетгодишна девойка, която води безцветно съществуване, потопена в света на книгите, далеч от бурните преживявания на връстниците си. Неочакваната среща с очарователната и сигурна в себе си Христа ще промени завинаги живота й. Жертва на желанието си да има близка приятелка, Бланш се оставя да бъде въвлечена в тираничните и садистични игри на безцеремонната Христа. Постепенно дружбата им се изражда в перверзно преследване, от което Бланш рискува да излезе наранена и още по-самотна отпреди. Един жесток и едновременно нежен роман за терзанията на юношеството, в който двусмислието на чувствата е предадено майсторски от авторката на „Изумление и трепет” (Награда на Френската академия) и „Речник на собствените имена”.

Бях на шестнайсет години. Не притежавах нищо, нито материални блага, нито душевен комфорт. Нямах приятел, нито любим, нищо не бях преживяла. Нямах хрумвания, не бях сигурна дали имам душа. Имах само тяло.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG