Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Събота

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Събота

Описание

 

Събота, 15 февруари 2003 г. В Лондон се подготвя една от най-внушителните демонстрации в Европа срещу войната в Ирак. Неврохирургът Хенри Пъроун – преуспял в професията си, щастливо женен, с две талантливи деца, разтревожен най-вече за състоянието на света след атентатите от 11 септември – очаква да прекара един приятен свободен ден заедно с най-близките си хора. Докато по улиците се стичат милиони демонстранти, Хенри претърпява леко транспортно произшествие и се сблъсква с Бакстър – съмнителен тип, който се опитва да го обере и у когото професионалното око на хирурга открива неизлечимо заболяване. Въпреки добронамереното отношение на Пъроун, Бакстър е убеден, че лекарят просто се опитва да го унизи, затова го “посещава” в дома му – и драмата започва. Хенри трябва да спаси семейството си и да реши дали да спаси и живота на Бакстър.

“Събота” е нестандартен роман, в който съпрузите се обичат и нямат професионални проблеми, поколенията не са в конфликт, науката на бащата успешно съжителства с музиката на сина и поезията на дъщерята. На този фон, нахвърлян без нито един сантиментален щрих, темите за съдбата, за прозрението, за крехкостта на човешкия живот, за насилието и терора, за сложността на съвременния свят са развити с проникновеност и разказваческо умение, присъщи на писател с необикновена дарба като Макюън.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG