Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Къса памет

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Къса памет

Описание

 

Все още младият Габриел се интересува предимно от алкохол, наркотици и секс, които от доста време вече не му доставят удоволствие. Иначе изготвя рекламни клипове в една телевизия, оженва се за едно от момичетата, с които движи, и се чуди защо го е направил. Било е време, когато Габриел е обичал истински, бил е мил, симпатичен и изпълнен с енергия, но това се е изличило от паметта му. Късата му памет впрочем не му пречи да съзнава напълно своето падение и да се отнася с подобаваща себеомраза към себе си. Габриел живее от ден за ден, от шише на шише, от "магистрала" на "магистрала", но въпреки това се опитва да направи равносметка на своя типичен за част от младото западно поколение живот.

Същото поколение, което обявява "Къса памет" за култово произведение и за своя настолна книга не само заради сюжета й, в който разпознава себе си, но и заради езика на младостта, на който е написана, заради свежестта на възприятията и безпощадната откровеност.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG