Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Кратка история на тракторите (на украински)

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Кратка история на тракторите (на украински)

Описание

Изключително забавният дебютен роман на Марина Левицка разказва историята на семейство украински имигранти в Англия. Вера и Надежда са две отчуждени една от друга сестри, които не си говорят от смъртта на майка им преди две години. Новината, че 84-годишният им ексцентричен баща Николай възнамерява да се ожени повторно за пищната млада украинка Валентина, чиято единствена цел е охолният живот, ги принуждава да обединят усилията си, за да осуетят плановете му. Въпреки това Валентина успява да се нанесе в дома на баща им, който е готов на всичко, за да задоволи капризните й прищевки. Докато напрежението в семейството нараства, Николай започва да пише история на тракторите и тяхното влияние върху обществото, а Надежда се опитва да проследи миналото на своя род в Украйна и Германия през Втората световна война.

Мъдра и много смешна книга за семейните отношения, лекуването на стари рани, проблемите и прелестта на всяка възраст и – в крайна сметка – начина, по който историята променя човешките съдби.


“Две години след смъртта на майка ми баща ми се влюби в пищна руса украинка. Той беше на осемдесет и четири години, а тя - на трийсет и шест. Въпросната жена нахлу в живота ни като бомба, увита в розов пух, разбуни мътните води и изкара на повърхността разни заблатени вече спомени, с което здраво ритна отзад семейните духове.”


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG