Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Точка на прекъсване

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Точка на прекъсване

Описание


“Толкова дълго бях част от живота на съпруга си и децата, че сега имам потребност да разбера що за човек мога да бъда като Мерилин Дюпри, а не като Мерилин Граймс, съпруга и майка. Но как да направиш промени в своя живот, без да разстроиш всички около себе си?
Уплашена съм. И все пак трябва да предприема нещо, иначе онова, което е останало от духа ми, ще се вкамени. Не мога да повярвам, че се превърнах в една от онези жени, които се омъжват, раждат деца и забравят мечтите си.”

Новият роман на една от най-талантливите американски писателки забавлява и очарова със своите колоритни характери и свежо чувство за хумор.

Мерилин Граймс, съвършена съпруга и майка на три деца, изживява кризата на средната възраст. Години наред тя е отлагала мечтите си за артистична кариера в името на семейството си. Отегчена от сивотата на ежедневието и непрекъснатите грижи за своите роднини, Мерилин решава да си върне вкуса към живота, за да може отново да се почувства свободна. Но като че ли това е трудно постижимо, тъй като всички около нея са зависими от помощта й – съпругът й Леон, който преживява дълбока професионална и лична криза, взискателната й свекърва Артърин, болната й майка и сестра й Джой, която има сериозни проблеми с наркотиците и трудно може да се грижи за двете си деца. Ситуацията се усложнява неимоверно, когато един ден Леон неочаквано заявява, че заминава за месец в Коста Рика “да търси себе си”. Мерилин с ужас разбира, че той си има любовница. Това обаче не е единственият шамар на съдбата. Сякаш всички около нея са се наговорили да й попречат да се посвети на своите желания. Но новата Мерилин няма да отстъпи толкова лесно, защото е готова на всичко в името на мечтите си...


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG