Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Бостънският удушвач

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Бостънският удушвач

Описание

Бостън, 1963 г. Градът, в който се разгръща невиждано по мащаби строителство, е скован от страх. Убийството на президента Джон Кенеди е сензацията на деня. Между мафиотските групировки се води ожесточена война за преразпределяне на територии. Корупцията, свързана с отчуждаването на терени и изграждането на “Новия Бостън”, достига най-висшите етажи на властта.
Но има и нещо много по-лошо. Тринайсет жени са убити по особено жесток начин. Садистичната изобретателност и специфичният перверзен почерк на мистериозния сериен убиец му спечелват прозвището Удушвача. С него става известен и в целия свят.
За синовете на полицая Джо Дейли престъплението е семеен бизнес. Просто тримата братя са от различни страни. Най-големият, Джо, е полицай, чията слабост към жените и залаганията го принуждава да се обвърже с мафията. Майкъл е адвокат, възпитаник на Харвардсия университет, и член на екипа, който трябва да залови Удушвача. Най-малкият брат, Рики, е професионален крадец с неустоим чар и ентусиазъм – докато Удушвача не решава да посегне на най-близкия му човек. Смъртта на приятелката му, журналистката Ейми Райън, сближава братята и ги изправя пред избор, който ще промени живота им завинаги.

Невероятен “черен” трилър в традицията на “Черната далия” и “Поверително от Ел Ей”
Ню Йорк Таймс Бук Ревю


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG