Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Концерт за изречение

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Концерт за изречение

Описание

Вярвате ли, че словото наистина може да звучи? Да носи съвършената наслада на музикалното преживяване? Че може да изпише Ероса в дълбините му и най-тънките му нюанси – страховити и едновременно с това игрови?
В “Концерт за изречение” Емилия Дворянова отново се връща в музиката, в естетизма на музикалните структури, преливащи в ероса на словесността.
Една книга, която трябва да бъде чута, думи, които трябва да бъдат любовно съпреживени, слово, в което душата на читателя бива наистина грабната.

Емилия Дворянова е сред най-известните български писатели, дебютирали след 1989 г. Автор е на монографията "Естетическата същност на християнството" (1992) и на романите "Къщата" (1993), "Passion или смъртта на Алиса", който получава специална награда за роман през 1996 г. и е публикуван във Франция от издателство "Federop” през 2006 г., “La Velata” (1998), "Госпожа Г." (2001) и “Земните градини на Богородица” (2006).


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG