Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Историята на един брак

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Историята на един брак

Описание

Красива и трогателна история за любовта и саможертвата, чийто автор е един от най-талантливите писатели на нашето време.
Халед Хосейни

„Мислим си, че познаваме онези, които обичаме.” Така започва в днешни дни своя очарователно искрен и лиричен разказ Пърли Кук, която тръгва назад по странните завои на живота си, за да открие истината за своя изпълнен с недомлъвки и тайни брак в едно време на политически репресии и расизъм.
Годината е 1953-та и Пърли е предана съпруга и майка, която се грижи за крехкото здраве на своя красив съпруг и за сина си, болен от детски паралич. Една неделна сутрин на прага на къщата й в покрайнините на Сан Франциско се появява непознат мъж и всичко се променя. Цялата сигурност в живота на Пърли остава в миналото. Колко добре познава своя съпруг? И защо този богаташ й предлага сто хиляди долара?
Историята на Пърли не е само размишление върху любовта и тайнствените пътеки, по които се лута сърцето, но и върху ужасяващите последствия от войната. Втората световна война все още отеква в съзнанието на хората, а тази в Корея не е завършила.
На фона на страха и предразсъдъците – политически, сексуални и расови – “Историята на един брак” разказва за трима души, приклещени в капана на ужасен любовен триъгълник, и за отчаяните действия, на които са способни, за да се освободят.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG