Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Бягай, магьоснико!

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Бягай, магьоснико!

Описание

 Според легендата Тъмната гора невинаги е била тъмна. Някога – много отдавна, кралете на Гората управлявали богата и плодородна земя. Тронът им се намирал във великия град Средгорски мрак. Смели и честни рицари защитавали мирното процъфтяващо кралство. Човек и камък не можел да хвърли, без да удари красиво момиче, як дървар или червенобузест земеделец. Разбира се, никой от доволните жители на Средгорски мрак не бил и помислял да хвърля камъни. Ако все пак се случело някой да хвърли камък – рицарите, които били не само смели и честни, но и справедливи и добри, много учтиво го молели да не прави повече така.
     Това бил Златният век.
     С годините обаче рицарите и владетелите на Града станали алчни, мързеливи и безчестни, започнали да се карат помежду си. Родът на кралете отмрял.
     Средгорски мрак западнал. Връзките с другите градове и села от обширната пустош на Тъмната гора все повече намалявали и накрая съвсем прекъснали, защото било прекалено опасно да се пътува по пътищата.
     Горските същества станали толкова диви и опасни, че само няколко безразсъдни души се осмелявали да излязат срещу тях. Гражданите на Средгорски мрак продължавали да се карат помежду си, да се мамят взаимно и да обръщат гръб на всичко, което се случвало извън градските стени.
     Нямало кой да усмирява гората и тя се превърнала в дом за наистина ужасни неща. По тъмните пътеки ръмжали зверове с човешко съзнание и хора, свирепи като зверове. Дърветата станали злобни и бдителни. Гората се разраснала... Е, това е легендата.
     Днес, разбира се, никой не вярва на нито една дума от нея.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG