Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

По следите на Вермеер

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


По следите на Вермеер

Описание

 топла октомврийска вечер в един и същи квартал на Чикаго едновременно пристигнаха три пратки. Луната тъкмо беше изгряла над езерото Мичиган, кръгла като мандарина. На всяко от трите места се разнесе звън на входната врата, а на прага беше оставен плик.
Всяка от трите врати се отвори към празната улица. Трима души, които живееха сами в домовете си, трудно заспаха тази нощ.
И тримата бяха получили едно и също писмо:

Скъпи приятелю,
Нуждая се от помощта ти, за да разкрия престъпление, извършено преди векове. То е навредило на един от най-великите художници. И тъй като хората, които имат власт да поправят стореното зло, не са достатъчно смели, аз се заех да разкрия истината. Избрах теб заради точните ти преценки, интелекта и способността ти да мислиш нетрадиционно.
Ако решиш да ми помогнеш, ще бъдеш щедро възнаграден за рисковете, които поемаш.
Недей да показваш никому това писмо. Тази вечер още двама души са получили същото. Въпреки че е възможно никога да не се срещнете, тримата ще работите заедно по начин, който никой от нас не може да предвиди.
Ако покажеш писмото на властите, животът ти най-вероятно ще се окаже в опасност.
Ще узнаеш как да отвърнеш на това писмо. Поздравявам те за твоя стремеж към справедливост.

Писмото не беше подписано. Липсваше адрес на подател...

---

Когато една книга, в която се разказва за необясними явления, събира Петра Андалий и Колдър Пилейс, започват да се случват странни неща. Привидно несвързани събития изведнъж се свързват, ексцентрична възрастна дама търси компанията на децата, а безценна картина на Вермеер изчезва.

Преди да са осъзнали, двамата се оказват в центъра на международен скандал в света на изкуството, където всички – дори съседите, родителите и учителите – са заподозрени. Докато стъпка по стъпка Петра и Колдър се движат из лабиринта на загадката, те развиват своята интуиция, способността си да разсъждават и научават много важни факти за великия холандски художник Вермеер. Дали ще успеят да разкрият престъпление, което обърква дори ФБР?

Пленителната книга на Блу Балиет представлява пъзел, опакован като мистерия, дегизиран като приключение и показан като произведение на изкуството.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG