Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

"Сапунени мехури"

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Описание

    Деца и възрастни, които не са забравили лудориите, ще разлистват заедно тази бяла книга, възкресила сборниците "Захарното момиче" (1935) и "Маскираната лисица" (1936).
     С приказките на Светослав Минков и рисунките на Вадим Лазаркевич малките читатели ще странстват из причудливи места. Захарни градини, в които се разискря вечната обич... Царски палати, където само истините от Книгата на живота могат да потопят владетеля в безкраен сън... Дворове, в които хвъркат сапунени мехури - горделиви и мимолетни... Дъхащи на цветя гори, където и гарджетата могат да се прочуят с песни... И късче земя, приютило бялото добро сърце на един снежен човек и дало живот на три кокиченца.
     А порасналите деца ще преоткриват в тази книга много истини - за горделивост и алчност, за глупост и скъперничество, за доброта и завист... Истините за човека, какъвто е бил през трийсетте години на ХХ век, какъвто и ще бъде винаги. Затова приказките от Книгата на живота ще накарат и деца, и възрастни да се усмихнат - кога благо, кога иронично - и да отронят искрена бяла сълза.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG