Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаПреносими компютриАксесоари за преносими компютриНастолни компютриМониториПринтериСкенериКомпонентиАксесоариНепрекъсваеми ТЗИМултимедияФото и видео продукти Навигационни системиТелевизориМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Garmin NUVI 765T BG

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Garmin NUVI 765T BG

Сравни

Характеристики

   
Гаранционен срок:2 години

Вие получавате нова перспектива в навигацията с nüvi 765T BG и Европейската карта. Този навигатор е произведение на изкуството, той Ви предоставя новите функции на Garmin - Lane Assist и 3D изглед на града, избягва елегантно трафика, идва с модерната GPS HotFix™ технология, както и с фотонавигация. Със стерео Bluetooth и вдъхновяващ модерен телефонен указател, с MP3 поддръжка, Вие може да правите и получавате hands-free телефонни разговори през екрана на навигацията, както и да слушате навигационните команди, телефонните разговори и MP3 през аудио системата на колата. Допълнително ние инсталираме в продукта навигационна и off-road карта на България, за да може да ползвате продукта в нашата страна пълноценно (потърсете стикера върху кутията). 

Знаете вярната лента

Lane Assist Ви води в правилната лента с оглед Вашата следваща маневра, изключвайки объркване и безпорядък при движението Ви по магистрали и многолентови връзки. Не се налага да правите догадки, докато шофирате, nüvi надписва лентите, заедно с това поставя стрелки, за да Ви насочи към правилната при приближаване на завой или изход. Той дори показва пътните знаци по главните пътища и магистрали, за да имате ясна картина за пътя пред Вас. Допълнителната опция Lane Guidance има възможност да изобрази до девет ленти, с две думи, където и да пътувате, Вие пътувате с местен експерт!

Вдъхновяваща навигация с 3D изглед на града

Вие вече навигирате по пътя към новата ера на сателитната навигация с 3D панорамен изглед на градовете, през които минавате. Докато се движите по основните Европейски градове, Вие ще виждате на екрана си 3D изглед на ключови сгради и забележителности, което добавя реализъм в навигацията.

nüvi 765 идва с предварително инсталирана детайлна карта на ниво улици и адреси City Navigator® Europe, с дигитална релефна карта за по-ясно изобразяване на околния терен. Модерният начин на смяна на мащаба и ускореното преначертаване на картата, правят смяната на мащаба на картата по-меко и елегантно отвсякога, осигурявайки Ви навигация и изглед, съответстващи на скоростта на пътуване.

Модерното планиране Ви позволява да запомните до 10 маршрута, да въведете междинни точки, както и да прегледате симулация на завоите, при това на широк екран. В допълнение, nüvi 765 автоматично сортира множество дестинации, за да намери Вашия най-ефективен път, оптимизирайки пътуването Ви, за да спестите време и гориво.

Предефинирайте обиколката на забележителности с нашата фотонавигация. Изберете и запаметете снимки на интересни за Вас обекти от Google Panoramio - те ще се запишат в навигацията Ви с координатите си.  Нека те да са в списъка "бих желал" във Вашето nüvi. А някой ден просто кликнете върху желаната снимка, и тръгнете към нея. С гласови команди завой-по-завой, Вашето nüvi ще Ви отведе точно в центъра на събитията...

Не губете автомобила си в голям открит паркинг.  nüvi 765 автоматично маркира положението си при сваляне от стойката. Когато дойде време да се върнете към автомобила си, просто навигирайте към Park Position пеша.

Вградените средства за пътуване включват софтуер за разглеждане на JPEG снимки, световен часовник с часовите зони, конвертор за валута и мерни единици, калкулатор и други.

Избегнете трафика

nüvi 765T BG идва с антена за избягване на трафика, с която сте сигурни, че ще сте надалеч от задръствания, катастрофи и ремонтни работи. Вие получавате и информация за забавянето си заради трафика. Garmin Ви предлага забележителен трафик сервиз, който може да ползвате винаги, с камери на всеки две мили по всички главни Европейски маршрути.

Трафик информацията е само начало. Просто кликвайте между Вашето главно навигационно меню и натрупващата се информация за трафика, докато експертната навигация на Garmin работи с предупрежденията за трафика, които получава, за да Ви докладва текуща информация и да Ви предложи по-добър обиколен път.

Стерео hands-free разговори

nüvi 765T BG идва с интегриран A2DP стерео Bluetooth® с вграден микрофон и високоговорител. Свържете го с Вашия съвместим мобилен телефон, за да говорите през навигатора, докато шофирате. Така ще отдадете на пътя Вашето пълно внимание. Използвайте "touchscreen" клавиатурата, за да наберете номер, а за да отговорите, просто натиснете по екрана. Дори може да слушате музика и навигационни команди в слушалки.

Простота и безопасност

Докоснете 4.3 инчовия цветен екран, въведете дестинацията си и nüvi ще Ви отведе до нея с команди завой-по-завой. В допълнение, nüvi 765T BG включва "лого" брандирани интересни обекти, за да Ви улесни при избора. С HotFix™ технологията за предвиждане положението на спътниците, Garmin изчислява Вашето положение по-бързо отвсякога. 
’Where Am I?’ (Къде съм аз?) е изключително полезна функция при проблем в непознато място. Тя Ви дава координатите Ви, най-близката болница, бензиностанция и полицейско управление.

nüvi 765T BG идва с уникалната модерна система на Garmin за следене на трафика. Подновяването на информацията е ежедневно. Вие ще пътувате спокойно без да получавате фалшиви предупреждения. Системата използва патентована "коридор" техника за проверка на камерите, за да получавате информация само от камерите по Вашия маршрут. nüvi Ви показва и ограниченията в скоростта по пътя Ви.

nüvi 765T BG идва с Garmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация.

Персонализирайте уреда си

Персонализирайте Вашето nüvi 765T BG, като му изберете любима снимка за фон, или нова иконка автомобилче, която да показва Вашето положение на картата от Garmin Garage. Имате голям избор от класически или високопроходими автомобили, както и мотоциклети, за да доближите уреда до Вашия стил. Може да си купите нашия дигитален екскурзовод на microSD - Garmin Travel Guide, както и Garmin Language Guide.

При регистриране на Вашия уред ще получите възможност да си свалите безплатно 35 песни.

Стилен и удобен

nüvi 765T BG е проектиран така, че да Ви гарантира първокласно усещане при употреба. Проектиран е така, че да се побере лесно в джоб или чанта. Акумулаторната му батерия Ви позволява да го ползвате до 5 часа между две зареждания.

nüvi 765T BG: начало на нова ера и перспектива в навигацията с асистенцията му при избор на лента и 3D изглед на града.

Окомплектовка

  • nüvi 765T
  • Предварително инсталиран City Navigator® NT Европа (пълно покритие)
  • Предварително инсталирана навигационна карта на България (потърсете стикер на кутията)
  • FM трафик приемник с кабел за захранване от автомобил
  • Монтажно устройство с вакуумче за предно стъкло
  • USB кабел
  • Дискче за монтиране на уреда на табло
  • Бързо ръководство

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД): 4.8"W x 3.0"H x .8"D (12.2 x 7.6 x 2.0 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 3.81"W x 2.25"H (9.7 x 5.7 cm); 4.3" диаг (10.9 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 272 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с осветление
Тегло: 183.8 гр.
Батерия: акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 5 часа
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
RoHS версия: да
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: да
Възможност за добавяне на карти: да
Вградена памет: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Тип карта памет: SD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 10
Памет за следи: да
Особености
Гласова навигация: да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да
Разпознаване на гласови команди: не
3D карта: да
Автоматично сортиране на няколко дестинации: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък): да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик съвместимост: да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: да
Намиране на най-близки обекти (болници, бензиностанции): да
Запазване на позицията при преместване от предното стъкло: да
MP3 плейър: да
Audio Book плейър: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за изглед на автомобила върху картата: да
Световен часовник, валутен конвертор, калкулатор: да
Активен дисплей: да
Избор на клавиатура (Qwerty или ABC): да
Дистанционно управление: не
FM трансмитер: да
Изход за слушалки: да
Определяне на местоположение по последни данни: не
Garmin Lock (против кражби): да
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist" (Избор на лента): да
3D изобразяване на забележителни сгради: да
ecoRoute™ (изчисляване на по-ефективен маршрут): не
Допълнителни особености: USB връзката е съвместима с Windows® 2000 и по-нов; Mac® OS X 10.4 и по-нов

 


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG