Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаПреносими компютриАксесоари за преносими компютриНастолни компютриМониториПринтериСкенериКомпонентиАксесоариНепрекъсваеми ТЗИМултимедияФото и видео продукти Навигационни системиТелевизориМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Garmin NUVI 860 BG

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Garmin NUVI 860 BG

Сравни

Характеристики

   
Гаранционен срок:2 години

Най-важното, което трябва да кажем е, че nüvi 860 BG разпознава гласови команди (Speech recognition - SR) на  английски език. Този изключителен навигатор слуша и изпълнява Вашите команди, има широк екран, предварително инсталирана карта на Европа, Bluetooth за използване на навигатора като "hands-free" устройство, предупреждения за трафик, където те се предават, FM трансмитер за безжично предаване на гласовите команди и телефонните разговори през аудио системата на автомобила и други. Вие просто трябва да произнесете командата и nüvi се подчинява.

Кажете команда


nüvi 860 BG слуша Вашите команди. С неговата модерна технология SR Вие безопасно контролирате интерфейса с ласа си - докато държите ръцете си на волана. Просто натиснете бутона на дистанционното, който е на волана, и активирайте SR, след това произнесете на глас командата. nüvi разпознава дори кратките фрази на популярните функции. Кажете на nüvi "Find Address" и произнесете адреса, за да Ви поведе натам.

Вижте повече

С широкия екран на nüvi 860 BG, Вие винаги ще имате голяма картина. Вие гледате детайли от картата, посоките на движение, както и снимки, на голям, ярък екран с брилянтни цветове. Вие може да видите екрана от коя да е посока, защото той е видим под директна слънчева светлина и е с диагонал 4.3 инча.

Навигирайте с лекота

nüvi 860 BG идва готов за работа с изваждането от кутията. Той е с предварително инсталиран City Navigator® NT, който съдържа имена на улици, милиони интересни точки (POI) като хотели, ресторанти, бензиностанции, банкови терминали и др. Допълнително инсталираната карта на България добавя нови интересни обекти - вече над 10,000 за нашата страна, както и подробна информация за пътната и уличната мрежа. Просто докоснете цветния екран, за да въведете дестинация, и nüvi ще Ви заведе там чрез 2D или 3D карти и гласови команди завой по завой. Той дори произнася имената на изходите и улиците, за да не откъсвате никога очи от пътя. В допълнение, nüvi 860 приема custom points of interest, (потребителски интересни точки), например зони с училища, камери за следене на скоростта и Ви позволява да въведете предупреждения, когато ги наближите. Европейската версия включва предварително инсталирана база данни с камерите в определени Европейски региони.

Къде съм аз?


Запаметете координатите си, както и координатите на Вашия автомобил с nüvi 860 BG. Просто кликнете върху "Where Am I?" ("Къде съм в момента?"), за да видите най-близките болници, полицейски управления, бензиностанции, адрес и кръстовище. Вижте също Вашите точни координати. nüvi 860 BG помни дори къде сте паркирали. Той автоматично маркира Вашето положение, когато го сваляте от стойката, за да може след това да намерите пътя към автомобила си. Перфектен уред за непознати места и места с много хора, като увеселителни паркове, стадиони и молове.

Планиране на маршрут

nüvi 860 BG идва с модерни навигационни функции, които отстраняват притесненията Ви при пътуване по непознати места. Вие може да планирате и запаметите в уреда до 10 маршрута, да поставите междинни точки и да видите предварително симулация на завоите на широкия екран на 860 BG. В допълнение, nüvi 860 BG автоматично сортира множество дестинации, за да Ви осигури ефективен маршрут при изпълняване на поръчки, доставки и др. Той показва също ограниченията в скоростта за пътищата и магистралите. Има памет за "следа", за да може да видите по картата къде сте били и откъде сте минали.

Провеждайте Hands-free обаждания


В този раздел говорим за безопасно пътуване. nüvi 860 BG има интегрирана Bluetooth® безжична технология с вградени микрофон и говорител за "hands-free" телефонни разговори. Свържете nüvi 860 BG с Вашия compatible Bluetooth phone телефон и говорете свободно, докато шофирате. Наберете номера с натискане по екрана или изберете от телефонния си указател на кого да звъннете (отново от екрана на nüvi 860 BG). За да отговорите на обаждане, просто натиснете "Answer" ("Отговори") на екрана и говорете директно, докато шофирате.

Избягване на трафика


Steer clear of traffic Пътуване без навлизане в трафик може да постигнете с nüvi 860 BG. Той има интегриран FM TMC трафик приенмик. Вие получавате предупреждения за трафик или ремонтни работи по пътя пред Вас. След това може да натиснете по екрата, за да видите детайли, или да поискате от nüvi 860 BG за намери обходен маршрут.

Вземете го със себе си


nüvi 860 BG има високочувствителна вътрешна антена, която го прави елегантен и удобен за носене в ръка. Той е с акумулаторна li-ion батерия и е удобен за навигация както в кола, така и когато сте пеша.

Да преминем отвъд навигацията


Навигацията е просто началото. nüvi 860 BG включва много други възможности, за които казваме “трябва да има”. Това са функции за забавление при пътуване като MP3 player, audio book player (трябва да имате абонамент към  Audible.com), меню за разглеждане на JPEG снимки, меню за конвертиране на валута,  Garmin Games, аларма и др. С безжичния FM трансмитер на nüvi 860 BG Вие може да слушате гласовите команди, MP3 и др. през уредбата на автомобила Ви. Уреда идва с Garmin Lock™ функция против крадци. Ако искате допълнително да се забавлявате с него, може да си конфигурирате иконките, configurable vehicle icons, може да си свалите иконки от безплатния Garmin Garage. С нашата фото навигация може да си свалите снимки Google™ Panoramio™ през нашия Garmin Connect Photos сайт и да навигирате към тях. Има слот за microSD карти (в комплекта няма microSD карта). В него може да поставите нашите microSD карти Garmin Travel Guides (виртуален екскурзовод).

nüvi 860: На Вашите услуги.

Окомплектовка

  • nüvi 860
  • Предварително инсталиран City Navigator® NT за Europe (пълно покритие)
  • Предварително инсталирана навигационна карта на България (потърсете стикер на кутията)
  • FM traffic приемник с кабел за захранване от автомобил
  • Трафик сервизи в реално време
  • SR дистанционно
  • Монтажно устройство за автомобил
  • USB кабел
  • Дискче за монтаж на табло
  • Бързо ръководство

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД): 4.9"W x 3.1"H x .7"D (12.5 x 7.8 x 1.8 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 3.81"W x 2.25"H (9.7 x 5.7 cm); 4.3" диаг (10.9 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 272 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с осветление
Тегло: 176 гр.
Батерия: сменяема акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 4 часа
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
RoHS версия: да
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: да
Възможност за добавяне на карти: да
Вградена памет: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Тип карта памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации: 500
Памет за маршрути: 10
Памет за следи: да
Особености
Гласова навигация: да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да
Разпознаване на гласови команди: да
3D карта: да
Автоматично сортиране на няколко дестинации: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък): да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик съвместимост: да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: да
Намиране на най-близки обекти (болници, бензиностанции): да
Запазване на позицията при преместване от предното стъкло: да
MP3 плейър: да
Audio Book плейър: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за изглед на автомобила върху картата: да
Световен часовник, валутен конвертор, калкулатор: да
Активен дисплей: да
Избор на клавиатура (Qwerty или ABC): да
Дистанционно управление: да
FM трансмитер: да
Изход за слушалки: да
Определяне на местоположение по последни данни: да
Garmin Lock (против кражби): да
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist" (Избор на лента): не
3D изобразяване на забележителни сгради: не
ecoRoute™ (изчисляване на по-ефективен маршрут): не
Допълнителни особености: USB връзката е съвместима с Windows® 2000 и по-нов; Mac® OS X 10.4 и по-нов


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG