Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаПреносими компютриАксесоари за преносими компютриНастолни компютриМониториПринтериСкенериКомпонентиАксесоариНепрекъсваеми ТЗИМултимедияФото и видео продукти Навигационни системиТелевизориМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Garmin NUVI 865T BG

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Garmin NUVI 865T BG
Garmin NUVI 865T BG

Сравни

Характеристики

   
Гаранционен срок:2 години

nüvi 865T BG комбинира две от най-популярните функции на навигациите Garmin - слуша Вашите гласови команди (все още не и на Български език) и функцията Lane Assist за водене в правилната лента при многолентово движение с оглед предстоящи изходи или завои. nüvi Ви води завой-по-завой до Вашата дестинация. Радвайте се на новата перспектива в навигацията с нашия Lane Assist, който винаги Ви показва правилния избор на лента при многолентово движение с оглед на следващите Ви маневри. С подробни карти на ниво улица за Европа и България, елегантно планиране на маршрут и първокласни функции, включително Bluetooth™ безжична връзка с телефона Ви, трафик антена и фото навигация, този елитен навигатор комбинира невероятни възможности с елементарно управление.

Гласови команди, по-безопасен hand-free контрол

nüvi 865T BG не само Ви казва накъде да завиете, но и слуша Вашите гласови команди (английски, немски, френски и италиански). Не е необходимо да докосвате екрана - просто кажете Вашата команда и nüvi ще реагира, още повече улеснявайки навигацията по време на движение. Натиснете дистанционното, което е на волана Ви и кажете адреса и т.н. Може да активирате дори MP3 плейъра гласово. Не е нужно да запаметявате командите си. Garmin е проектиран да "разбира" ежедневния език (на английски).

Знаете правилната лента

Докато шофирате, nüvi 865T BG ясно Ви показва вярната лента на движение при многолентов път. Уредът взима предвид предстоящо излизане от многолентовия път или завой и Ви помага да избегнете бързи маневри в последния момент. Софтуерът на уреда поддържа възможност да следи до девет ленти. Това прави nüvi 865T BG Вашият локален експертен водач, където и да сте.

Телефонни обаждания без докосване на екрана

nüvi 865T BG има вграден Bluetooth, интегрирани микрофон и високоговорител, което Ви дава възможност за гласово контролирани "hands-free" телефонни обаждания по мобилния Ви телефон. Синхронизирайте навигацията с телефона си и ще се обаждате и приемате обаждания през нея. Използвайте контактите в адресната книга на Вашия телефон и набирайте само с гласови команди. nuvi има вграден FM трансмитер, който прехвърля телефонните разговори, гласовата навигация и MP3 музиката през стерео системата на автомобила Ви. С този уред Вие имате пълен контрол над пътуването, защото не отклонявате внимание от него през цялото време.

Елегантно избегнете трафика

nüvi 865T BG идва с антена за избягване на трафика, с която сте сигурни, че ще сте надалеч от задръствания, катастрофи и ремонтни работи. Вие получавате и информация за забавянето си заради трафика. Garmin Ви предлага забележителен трафик сервиз, който може да ползвате винаги, с камери на всеки две мили по всички главни Европейски маршрути.

Трафик информацията е само начало. Просто кликвайте между Вашето главно навигационно меню и натрупващата се информация за трафика, докато експертната навигация на Garmin работи с предупрежденията за трафика, които получава, за да Ви докладва текуща информация и да Ви предложи по-добър обиколен път.


Вдъхновяваща навигация

Функцията "Park position" веднага Ви показва мястото, на което сте паркирали, като точка от картата. Това място се записва автоматично при сваляне на уреда от стойката. Когато привършите разходката, помолете Garmin да Ви покаже мястото на колата Ви.

Предефинирайте обиколката на забележителности с нашата фотонавигация. Изберете и запаметете снимки на интересни за Вас обекти от Google Panoramio - те ще се запишат в навигацията Ви с координатите си. Нека те да са в списъка "бих желал" във Вашето nüvi. А някой ден просто кликнете върху желаната снимка, и тръгнете към нея. С гласови команди завой-по-завой, Вашето nüvi ще Ви отведе точно в центъра на събитията.

Модерното планиране Ви позволява да запомните до 10 маршрута, да въведете междинни точки, както и да прегледате симулация на завоите, при това на широк екран. В допълнение, nüvi 865T BG автоматично сортира множество дестинации, за да намери Вашия най-ефективен път, оптимизирайки пътуването Ви, за да спестите време и гориво. Нещо повече, уредът съхранява до 10,000 точки, които показват изминатия път и могат да бъдат прехвърлени и разгледани в Google Earth.

С мисъл за простота и безопасност

Garmin има база данни със стотици стационарни или мобилни камери из Европа. Навигацията сравнява Вашия маршрут с ежедневно обновяваната информация за камерите и Ви създава т. нар. патентован "технически коридор" с предупреждения и информация за Вас.

Ако искате да научите прецизно Вашите координати, както и спешните сервизи около Вас, просто кажете ‘Where am I?’ ("Къде съм аз?") или кликнете върху иконката на автомобила по картата. nüvi 865T BG ще Ви даде детайли за Вашите координати, най-близък адрес, болника, полицейско управление или бензиностанция.

nüvi 865T BG идва с Garmin Lock™ система продив кражба. Въведете Ваш PIN, докато сте на Ваше безопасно място (известно само на Вас). При следващо включване навигацията ще иска или PIN, или да сте на Вашето място, за да се активира. Очевидно няма как да проработи открадната навигация.

Забавлявайте се докато пътувате и персонализирайте уреда си

Персонализирайте Вашето nüvi 865T BG, като му изберете любима снимка за фон, или нова иконка автомобилче, която да показва Вашето положение на картата от Garmin Garage. Имате голям избор от класически или високопроходими автомобили, както и мотоциклети, за да доближите уреда до Вашия стил. Може да си купите нашия дигитален екскурзовод на microSD - Garmin Travel Guide, както и Garmin Language Guide.

nüvi 865T BG идва с вградени MP3 плейър, Аudio book плейър, Garmin Игри, конвертор за валута, часовник с аларма и други.

Окомплектовка

  • nüvi 865T
  • Предварително инсталирана карта City Navigator® NT за Европа (пълно покритие)
  • Предварително инсталирана Навигационна и Offroad карта на България (потърсете стикер на кутията) 
  • FM трафик приемник с кабел за захранване от автомобила
  • Трафик сервиз в реално време за държавите, които разпространяват трафик информация
  • Дистанционно
  • Адаптер за монтаж на автомобил
  • USB кабел
  • Дискче за монтаж на табло
  • Бързо ръководство

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД): 4.9"W x 3.1"H x 0.7"D (12.5 x 7.8 x 1.8 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 3.8"W x 2.2"H (9.7 x 5.7 cm); 4.3" диаг (11 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 272 пиксела
Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с осветление
Тегло: 176 гр.
Батерия: сменяема акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията: до 4 часа
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
RoHS версия: да
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: да
Възможност за добавяне на карти: да
Вградена памет: Карта на Европа и България на вътрешна твърда памет
Тип карта памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации: 500
Памет за маршрути: 10
Памет за следи: да
Особености
Гласова навигация: да да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да
Разпознаване на гласови команди: да
3D карта: да
Автоматично сортиране на няколко дестинации: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут (най-бърз, най-кратък): да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик съвместимост: да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: да
Намиране на най-близки обекти (болници, бензиностанции): да
Запазване на позицията при преместване от предното стъкло: да
MP3 плейър: да
Audio Book плейър: да
Преглед на снимки: да
Избор на иконки за изглед на автомобила върху картата: да
Световен часовник, валутен конвертор, калкулатор: да
Активен дисплей: да
Избор на клавиатура (Qwerty или ABC): да
Дистанционно управление: да
FM трансмитер: да
Изход за слушалки: да
Определяне на местоположение по последни данни: да
Garmin Lock (против кражби): да
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: да
Режим "Lane Assist" (Избор на лента): да
3D изобразяване на забележителни сгради: не
ecoRoute™ (изчисляване на по-ефективен маршрут): не
Допълнителни особености: USB връзката е съвместима с Windows® 2000 и по-нов; Mac® OS X 10.4 и по-нов


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG