Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаПреносими компютриАксесоари за преносими компютриНастолни компютриМониториПринтериСкенериКомпонентиАксесоариНепрекъсваеми ТЗИМултимедияФото и видео продукти Навигационни системиТелевизориМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

zumo® 660 BG

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


zumo® 660 BG

Сравни

Характеристики

   
Гаранционен срок:2 години

Пътувайте с удоволствие и се наслаждавайте на новите перспективи в навигацията с новия мотоциклетен навигатор zūmo 660. Този устойчив навигатор е специално проектиран за приключения на две колела, за ралита и интересни пътувания, както и за ежедневна употреба в града. Навигирайте по детайлната карта на Европа и България, използвайте елегантното и икономично планиране на маршрут, използвайте новата "Lane Assist", както и 3D изглед на града, стерео Bluetooth™. Този елегантен, но много здрав навигатор събира в себе си най-доброто от нашите популярни автомобилни навигации nüvi и пробваните по пътищата възможности на zūmo.

Винаги знаете вярната лента

По време на пътуване zūmo 660 BG ясно Ви показва правилната лента в зависимост от наближаващите завои и изходи, заедно с пътните знаци пред Вас. "Lane Assist" Ви дава съвети за вярната лента, по която да се движите, с оглед приятно пътуване и избягване на спешни преминавания през много ленти. Предварително инсталираната карта на Европа Ви осигурява данни за 33 държави и милиони полезни POI (Интересни точки и обекти), например бензиностанции, сервизи и др. В допълнение ние сме инсталирали Навигационната и Оffroad карта на България, на която ще намерите всички данни и за най-екстремните си пътувания.

Проектиран от мотоциклетисти за мотоциклетисти

zūmo 660 BG Ви показва цялата необходима информация на своя ярък, широк 4.3-инчов цветен активен екран. (touchscreen). Екрана е видим под директна слънчева светлина и Ви позволява лесна навигация и в ярък слънчев ден, и в безлунна нощ. zūmo има интерфейс, удобен за работа с ръкавица, с големи многофункционални бутони. Програмирането на уреда е толкова лесно, колкото смяната на скоростта. Уредът е с водоустойчив корпус и екран, който може да бъде пръскан с гориво, подложен на валежи и UV лъчи без да създава проблеми. С две думи zūmo 660 е проектиран да живее на открито.

Винаги сте във връзка

zūmo 660 BG има A2DP стерео Bluetooth™ връзка. За "hands-free" обаждания без да се налага свалянето на каска, просто свържете zūmo 660 с Вашия Bluetooth телефон. Освен това Вие ще чувате и навигационните команди през Bluetooth.

Карайте по Ваш собствен път

Намерили сте перфектен път, който искате да споделите с други мотоциклетисти? Планирате пътуване по страната и искате да избегнете класическите пътища? С мощната система за планиране на маршрут, която има zūmo 660, Вие може да планирате маршрут на компютъра си и да го прехвърлите в уреда. Garmin има информационна страница за маршрута Ви, която включва дигитално следене на километрите, които може да изминете с останалото гориво в резервоара. Когато свършите пътуването, Вие може да прегледате изминатия път на Google™ Earth или да посетите нашето безплатно онлайн общество zūmo Connect, което "кипи" от маршрути, мнения и препоръки на мотоциклетисти.

Направете пътуването си забавно

Не забравяйте да прехвърлите любимата си музика в онборд MP3 плейъра на zūmo 660 BG. Ще бъдете очарован от кристалния стерео звук, който ще чуете.

Персонализирайте zūmo 660 BG, като му качите Ваши любими снимки или изберете нова иконка за мотоциклета си от Garmin Garage. А там ще избирате между много предложения и ще направите навигацията си съответна на вкуса Ви.

Направете пътуването си на четири колела

Това, че Вашият мотоциклет е паркиран, не означава, че zūmo няма работа. zūmo 660 има всички функции и на автомобилен навигатор. Просто го свалете от адаптера за монтаж на мотоциклет и го поставете отново на адаптер за монтаж в автомобил и продължете пътуването си с колата.

Окомплектовка

  1. zūmo 660
  2. Предварително инсталирана карта City Navigator Europe NT
  3. Предварително инсталирана навигационна и offroad карта на България (потърсете стикер на кутията)
  4. Хардуер за монтиране на мотоциклет
  5. Монтажно устройство с вакуумче за предно стъкло
  6. Кабел за захранване от автомобил  
  7. Калъф
  8. Пакет батерии
  9. USB кабел
  10. Бързо ръководство




« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG