Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаПреносими компютриАксесоари за преносими компютриНастолни компютриМониториПринтериСкенериКомпонентиАксесоариНепрекъсваеми ТЗИМултимедияФото и видео продукти Навигационни системиТелевизориМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Oregon™ 300 BG

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Oregon™ 300 BG

Сравни

Характеристики

   
Гаранционен срок:2 години

ВЕЧЕ С МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Oregon 300 BG поставя приключенията в ръцете Ви. Този ръчен GPS от ново поколение има здрав корпус и активен "touch-screen" екран. В него са вградени базова световна карта, навигационна и offroad карта на България, високочувствителен приемник, барометричен алтиметър, електронен компас, слот за microSD™ карта, програма за разглеждане на картинки и др. Вие може да прехвърляте следи, точки, маршрути и geocache точки безжично между подобни уреди.

Докоснете и тръгнете

Oregon 300 BG Ви води, като Ви показва пътя Ви на активен цветен екран с диагонал 3-инча, видим под директна слънчева светлина. Неговия лесен за употреба интерфейс Ви позволява да се занимавате с приключения, а не с изучаване на уреда. И здрав, и водоустойчив, Oregon 300 BG е проектиран така, че да устоява на околната среда. Удари, вибрации, мръсотия, влага и вода не са проблем за този уред.

Открийте повече

Oregon 300 BG идва с вградена световна базова карта с релеф, изобразен чрез светлосенки. Просто докоснете цветния екран, за да навигирате. Неговата дигитална карта с надморски височини Ви показва контури със светлосенки и при най-едър мащаб, давайки Ви голяма картина на заобикалящия Ви терен. Допълнително ние сме качили в Oregon 300 навигационната и offroad карта на България.

Споделяйте данни безжично

С Oregon 300 BG Вие може да споделяте Вашите точки, следи, маршрути и geocache точки безжично с друг Oregon 300 и Colorado. Сега Вие може да пратите Вашите любими "открития" на приятелите си. Прехвърлянето на данни е лесно. Просто докоснете “send”, за да изпратите информация на подобен уред.

Открийте забавления

Oregon 300 BG поддържа Geocaching.com GPX файлове, за да си свалите интересни точки по света и да ги посетите, ако сте фенове на тази игра. Няма повече да вкарвате ръчно координати или да носите купчини с листа с Вас. Просто качете GPX файла на Вашия уред и тръгнете на лов за съкровища! Показвайте снимки от Вашите пътувания на Oregon picture viewer. Елегантен и лек, Oregon е перфектният компаньон за Вашите приключения на открито.

Пазете Вашето местоположение

С високочувствителния, WAAS-съвместим GPS приемник и програмата за предвиждане на положението на спътниците HotFix™, Oregon 300 BG локализира Вашето положение бързо и прецизно, заедно с това го поддържа дори при движение в гъсти гори и дълбоки, тесни котловини. Предимството е ясно - дали сте в дълбоки гори или в тесни улички между високи сгради, разчитайте на Oregon да Ви помогне да намерите пътя си тогава, когато Ви трябва най-много.

Вижте Вашите посоки

Oregon 300 BG има вграден електронен компас , който Ви осигурява вярната посока дори докато стоите на едно място, както и барометричен алтиметър, който записва промените в налягането, за да Ви предложи прецизна надморска височина. Вие може да ползвате алтиметъра за изчертаване на графиката на промените в барометричното налягане по време, което пък ще Ви помогне да предвидите промени във времето.

Добавете карти

Поставете microSD карти с информация за регионите, които Ви интересуват (купуват се отделно), независимо дали са сухоземни или морски. Просто поставете MapSource® карта с детайлни карти на улиците и Oregon ще Ви осигури навигация завой-по-завой до Вашата дестинация. Или изберете топографска карта, за да се възползвате от 3D изгледа на картата, който Ви дава по-добра перспектива на денивелацията. С BlueChart® g2 Vision Вие ще получите всичко, от което се нуждаете, когато сте на лодка, включително контури за дълбочините, пристанища и морски сигнали. Слота за картата е във водоустойчивото гнездо на батериите.

Вижте мини-сайта на Oregon тук.

Oregon 300 BG: Докоснете великолепни приключения..

Окомплектовка

  • Oregon 300
  • Предварително инсталирана навигационна карта на България с данни за надморската височина за пълноценно ползване на продукта (потърсете стикер на кутията)
  • Каишка за носене
  • USB кабел
  • Ръководство на диск
  • Бързо ръководство

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД): 2.3" x 4.5" x 1.4" (5.8 x 11.4 x 3.5 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 1.53"W x 2.55"H (3.8 x 6.3 cm); 3" диаг (7.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 240 x 400 пиксела
Тип на дисплея: Трансфлективен цветен TFT touchscreen
Тегло: 192.7 гр.
Батерия: 2 AA батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията: 16 часа
Водоустойчивост: да
Плаваемост: не
Високо-чувствителен приемник: да
PC Интерфейс: USB
RoHS версия: да
Карти и памет
Основна карта: да
Вградени карти: да
Възможност за добавяне на карти: да
Вградена памет: Карта на България
Тип карта памет: microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: 50
Памет за следи: 10,000 точки; 20 записани следи
Особености
Автоматична навигация завой по завой: да
Електронен компас: да
Барометричен алтиметър: да
Режим Geocashing: да
GPS игри: да
Календар за лов / риболов: да
Информация за слънцето и луната: да
Таблици за приливите: да
Изчисляване на площи: да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки: да
Прехвърляне на данни от уред към уред: да
Преглед на снимки: да


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG