Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Неизменните 22 закона на маркетинга

  • Неизменните 22 закона на маркетинга
    Кат. №: 2139
    Вид: Бизнес
    Автор: Ал Рийс
    Издателство: Класика и стил
    ISBN: 954-9964-03-5
    Корици:
    Страници: 152
    Формат:


    Цена: 11,50 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Неизменните 22 закона на маркетинга

Описание

Ал Рийс и Джак Траут са управители на консултантска маркетингова фирма в Гринуич, Кънектикът, чиито клиенти са фирми, простиращи се от AT&T до Weyerhaeuser.
В книгата си “Неизменните 22 закона на маркетинга” авторите описват фундаменталните закони на маркетинга. В продължение на двадесет и пет години те изучават какво в маркетинга действа и какво - не. Откриват, че успешните програми почти винаги са в съответствие с някои фундаментални сили на пазара. Ал Рийс и Джак Траут обобщават своите открития в основни закони, които управляват успеха и провала на пазара. Наричат тези принципи неизменни закони на маркетинга. За да не се случи да създадете изключителна маркетингова програма, но някой от неизбежните закони на маркетинга да ви провали напълно, ако не го познавате, трябва да прочетете тази книга или както авторите са написали в нея - “Нарушавайте ги на своя отговорност!”
“Първият закон на успешния маркетинг е свързан с прочитането и разбирането на тази книга. Силата є е в достъпното є изложение и приложимост. Тя е чист маркетинг дистилат... Задължително четиво за сериозни студенти и опитни професионалисти.”
Дон Валънтайн, вицепрезидент на Southwest Airlines Co.

“Мощни маркетинг концепции, изобилстващи на практически доказателства! При сегашната икономическа ситуация и конкуренция тези концепции са особено актуални.”
Хърман Кейн, президент и изпълнителен директор на Godfather’s Pizza

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG