Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Непозволени игри

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Непозволени игри

Описание

Когато любимите ти хора са застрашени, си готов на всичко... дори на непозволени игри!

 В тиха английска провинция една млада жена е нападната и изнасилена. Измъкнала се жива като по чудо, тя заминава за Ню Йорк, за да изгради нов живот. И нова самоличност. Поема на пътешествие, което ще я отведе до модния подиум в Париж, където ще се превърне в муза и супермодел на прочутия френски дизайнер Жан-Луи Тремон.

 

В Ню Йорк Ем се влюбва от пръв поглед в красивия актьор Лари Вон. Скоро те стават най-популярната двойка в света, появяват се на корицата на всяко известно списание, печелят милиони почитатели. Успешната кариера и щастливият брак помагат на Ем да загърби демоните от миналото.

Но следват нови драматични събития. Инцидентите, които сполетяват героите, се оказват организирани покушения срещу Ем и семейството й. Тя е решена да не се спира пред нищо, за да ги защити. Същото си мисли обаче и една тъмна личност от миналото – психопат с престъпни намерения, който се е заклел да унищожи света на Ем завинаги.

 „Непозволени игри” е завладяваща приказка за смелост и отмъщение, за любов и страст, за предателство и триумф, чието действие се развива между Ню Йорк и столиците на модата – Лондон и Париж, и екзотичните мегаполиси Истанбул и Хонконг.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG