Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Ръката на пророка

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Ръката на пророка

Описание

Каква е истинската причина за кръстоносния поход срещу катарите и създаването на Светата инквизиция?

Eмоционален и скоростен трилър, в който отеква ехото на най-древните световни загадки, изпълнен с бесни гонитби, смъртоносни престрелки, страстна любов и една тайна, която убийците на Ватикана искат да скрият на всяка цена.

 Каква е истинската причина за кръстоносния поход срещу катарите и създаването на Светата инквизиция?

Група археолози открива една от най-добре пазените тайни в историята – манускрипт от 9. век, чийто оръфани страници могат да разкъсат самата тъкан на Римската църква. Археоложката Катлийн Филипс превежда мрачните писания на един монах, за да стигне до заключението, че отчаяното издирване на книгата всъщност е истинската причина за мащабен заговор, свързан с един загадъчен потомък на катарските рицари.

Романът започва с убийство във ватиканския Таен архив и свършва със сблъсък с италианската мафия. Катлийн и пилотът Джейми Камерън бягат от убийци, пратени от Църквата, и от някой си Раймон Тренкавел, човек, владеещ до съвършенство бойните изкуства.

 

Дали Катлийн, Джейми и Раймон първи ще разкрият истинската тайна на кодекса, или Ватиканът ще успее да отстрани всички от пътя си и ще зарови дълбоко кодекса за още хиляда години?


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG