Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Манията да бъдеш изключителен

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Манията да бъдеш изключителен

Описание

В тази смайваща книга Патрик Ленсиони фокусира вниманието си върху ключовата роля на ръководителя за изграждане на здрава и солидна организация - един често пренебрегван, но изключително важен елемент от деловия живот, който играе ключова роля за продължителния успех на бизнеса.
 
Читателят с интерес навлиза в историята на корпоративни интриги, в която главната роля е запазена за Рич О’Конър - главен изпълнителен директор на консултантско - технологичната фирма “Телеграф партнърс”. Този роден във въображението на автора бизнесмен се изправя срещу предизвикателствата, които заплашват не само поста му, но и самото съществуване на компанията, качествата, които според него трябва да притежава истинския ръководител.
В хода на разказа Ленсиони майсторски помага на читателя да разбере обезоръжаващата простота и сила на елементите, от които се изгражда една здрава бизнес структура. Според него всеки амбициозен ръководител трябва да се придържа към четири основни правила, които с положителност ще му осигурят успеха.
Авторът поднася един наистина завладяващ разказ, в който се съдържа и силно послание към всички, които имат амбицията да бъдат не само добри, а дори необикновено добри ръководители.
“Откакто прилагаме идеите на Ленсиони моралът и производителността в нашата фирма бележат подчертан възход. Авторът показва на ръководните кадри как да боравят с онези чисто човешки проблеми, които не намират място в месечните отчети и счетоводни анализи.”
Глен Кайсър, вицепрезидент и ген. директор на “Скайуокър Саунд”.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG