Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Малкото "е" - големият бизнес

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Малкото

Описание

След като премина първоначалната дотком мания, правилният начин за стартиране на уебсайт вече е по-ясен. Ако все още не сте навлезли в електронната търговия или бихте искали да извлечете повече ползи от вашия уебсайт, то тази книга ще ви предложи прости и разбираеми насоки за напредък в бизнесa.
 
Постигането на добра печалба ­ без значение онлайн или офлайн ­ изисква продуктивност и професионализъм. Но в онлайн света нещата са различни. Както подчертава Тимъти Къминг в своята книга: “електронната търговия не променя всичко, но променя доста неща”.
И така, какво точно променя и какво си остава същото? Големите промени са, че клиентът повече от всякога има водеща роля. Конкуренцията е по-жестока. Промяната е по-бърза. Иновациите се възнаграждават по-високо. За малките предприятия може би е необходим по-игрив бизнес подход. На практика електронната търговия свали главоломно средната възраст на предприемача.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG