Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Кутия с форма на сърце

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Кутия с форма на сърце

Описание

По интернет се продава призрак. Купува го Джуд Койн, бивша рок звезда. Много скоро в дома му е доставена кутия с форма на сърце, в която е положен костюмът на мъртвия Крадок. Призракът действа отначало прикрито и подмолно, но много бързо присъствието му става заплашително за певеца и неговата млада приятелка Джорджия. Когато личният секретар на Джуд неочаквано се самоубива, Джуд и Джорджия разбират, че трябва да бягат, за да спасят живота си, но не знаят, че призракът ги следва, нито се досещат какво ги очаква в края на това бягство.
Сензационен трилър, продаден в 20 страни. Филмовите права са откупени от Уорнър Брадърс. Това не е само майсторски написан роман за отмъстителен призрак, а ужасяваща история за изкуплението, спасението и отчаянието.
Въпрос: Какво става, когато сте написал първия си роман и сте твърдо решен да пробиете на книжния пазар на трилъри, където собственият ви баща е суперзвездата на този жанр?
Отговор: Става сложно. Джо Хил не желае да се възползва от славата на баща си и затова отдавна спира да използва името си Джоузеф Хилстром Кинг. В това няма нищо лошо, но в битката да се привлече вниманието към един начинаещ писател е неизбежно да се прибегне към такова мощно оръжие, каквато е семейната връзка. Да се спомним за Мартин Еймис и за баща му Кингсли Еймис, за Фей Келерман и за съпруга й Джонатан Келерман, за Карол Хигинс Кларк и за майка й Мери Хигинс Кларк. Обяснението на Джо Хил е, че на 11-годишен, когато написал една вестникарска рецензия, тя била отпечатана, само защото под нея било добавено уточнение: Джоузеф Кинг е синът на автора на бестселъри Стивън Кинг.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG