Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рупърт Мърдок

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Рупърт Мърдок

Описание

Ако желаете да разберете начина, по който модерните медии промениха света, задължително трябва да прочетете тази книга.

"Добре подплатен с факти, този разказ за вечния възход на магната Мърдок съдържа повече драматични обрати от роман на Джефри Арчър – той е страхотно четиво, в което присъстват изключително напрегнати сделки, финансови скандали и колоритни световни знаменитости, вариращи от Бил Гейтс до Тони Блеър. Разказът на Чиноует очертава силуета на един изключителен човек – отчасти комарджия, отчасти мегаломан, като едновременно с това обаче хвърля достатъчно светлина върху притежаваната от Мърдок News Corporation и нейната роля в световната информационна революция."
Sunday Telegraph

Това е сага за един мъж, който в продължение на три десетилетия дебне, дразни и плаши световната медийна индустрия; сага за бизнесменът, чиито титанични хазартни сделки придават форма и съдържание на медийното пространство в глобален мащаб. Независимо дали печели или губи, Мърдок е човекът, който променя всичко. А Нийл Чиноует е точно този, който може и трябва да разкаже неговата история. През 1990 г. той пише статия, която предизвиква официално разследване на фамилните фирми на Мърдок от страна на австралийското правителство. И оттогава насам не е спрял да разследва отблизо международния и вътрешен бизнес на човека, който със сигурност е най-големият играч в медийния бизнес за всички времена.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG