Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Земно ядро

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Земно ядро

Описание

Фантастика и хорър в експлозивен сблъсък!
“В тази книга има всичко: наука на бъдещето, напълно реалистична среда, правдоподобен и силно разтърсващ ужас. “Земно ядро” е по-вълнуваща от всеки трилър.”
Линкълн Чайлд
Дълбоко под запустяла планина в Юта се крият най-големите платинени залежи на света. Находката е за милиарди долари и чака някоя компания да прокопае шахта с рекордната дълбочина пет километра...
“Земно ядро” е корпорация, която има технологията, ресурсите и смелостта да разработи гигантската жила. Младият изпълнителен директор Конъл Къркланд е движещата сила на компанията. Заедно с подчинените си той се заема да разкрие това огромно съкровище.
Но на пет километра под повърхността, където скалата е толкова нажежена, че изгаря незащитената кожа, нещо чака от векове. Чака... и пази. Къркланд и “Земно ядро” са на път да разберат защо това съкровище е останало скрито.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG