Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Изобретено от войната

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Изобретено от войната

Описание

Как военните конфликти раждат чудеса, за каквито само сме си мечтали!
Почти всяко устройство и нововъведение, което възприемаме като даденост в нашия живот през 21. век, е продукт на технологии, развити вследствие от войните. Списъкът е огромен и всеобхватен и включва невъобразимо разнообразие от изобретения и процеси: от микровълновите печки до радиото и телевизията; от контактните лещи до компютрите; от интернет до сърдечната хирургия. Като се спира на седем от най-важните области на науката и технологията, Майкъл Уайт разкрива колко много аспекти на съвременния технологичен свят са дошли до нас като светъл лъч през черните облаци на войната.
Като сменя континентите и столетията с голям разказвачески усет, “Изобретено от войната” представя невероятната история на човешката изобретателност, изпълнена със завладяващи парадокси за това как хората често са най-креативни, когато рушат.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG