Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Размерът е без значение

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Размерът е без значение

Описание

Брендингът е един от най-важните аспекти на маркетинга за всяко предприятие. В настоящото покоряващо ръководство Пол Дикинсън разкрива как погледът към детайла и дизайна могат да заредят с енергия всяка компания или организация и да осигурят успех.
 
Търговската марка е важна съставна част от маркетинга на всяка компания. В това лаконично написано и увлекателно ръководство Пол Дикинсън (автор и съавтор в изграждането на някои от най-големите търговски марки в света) демонстрира как вниманието към детайла и дизайна може да вдъхне нова енергия във всяка компания или бизнес организация.
В тази книга ще откриете как простите отличителни белези на търговската марка като цвят и “усещане” могат да отправят могъщи послания за вашата компания, независимо от нейната големина. Пол Дикинсън показва как може да се промени мисленето ви относно идентичността на вашата фирма, по какъв начин да се предприемат простите, но ефикасни стъпки към увеличаване на продажбите и печалбата, прибягвайки до ефективно използване на търговската марка за пълно задоволяване изискванията на клиента.
Увлекателни конкретни примери демонстрират начина, по който тази теория се превръща в поредица от практически действия, в наръчник и конкретен бизнес план.
Пол Дикинсън е консултант по въпросите на търговската марка в агенцията “Руфъс Леонард”. Сред клиентите му личат имената на BBC, BT, “Мерцедес”, “Роял Мейл”, “Шел” и др. Освен това той е основател и собственик на Eye-Network.com – най-голямата европейска служба за видеоконферентна връзка.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG