Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рейн-сан: Справедливото клане

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Рейн-сан: Справедливото клане

Описание

"Приветствано завръщане на един от най-интересните герои. Също като в първата завладяваща книга на Айслър очарованието се крие в невъзмутимия подход на Рейн към убийството (той е специалист по "естествената смърт")... Мрачна атмосфера и безпощадно реалистичен главен герой."
"Сан Франциско Кроникъл"
С предишните си възторжено посрещнати романи Бари Айслър ни подарява един забележителен нов герой, американеца от японски произход Джон Рейн, циничен, романтичен и съвсем не без съвестен убиец, един от най-интелигентните и жизнени герои, които са се появявали от години насам. "Критиците наричат Рейн "трогателен и напълно достоверен" ("Пъблишърс Уикли"), "хипнотичен" (Киркъс Ривюс)" и просто "един от най-запомнящите се герои в по-новите трилъри" ("Сан Хосе Мъркюри Нюз").
В този трети роман Рейн е избягал в Бразилия, за да напусне бизнеса на наемния убиец и да се скрие от дебнещите го врагове. Ала заради способността му да придава на смъртта "естествен" вид и да действа незабелязано в Азия услугите му продължават да се радват на изключително търсене. Старият му работодател ЦРУ го убеждава да поеме нова опасна задача: ликвидирането на безпощаден търговец на оръжие, който действа в Югоизточна Азия.
Плюсовете? Финансови, разбира се. Налице е и старата химера за морално изкупление. Но Рейн първо ще трябва да преодолее минусите: втори убиец, който се е насочил към целта, приятелката на обекта, съблазнителна жена със собствени цели, и вероятността цялата операция да не е нищо друго, освен сложна инсценировка. Разкошните плажове на Рио, лъскавите казина на Макао и мръсните улички на Хонконг и Коулун очертават рамката, където действа Рейн, който се превръща в неохотен участник в международна игра, далеч по-смъртоносна и коварна от всичко, в което се е забърквал дотогава.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG