Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Едем

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Едем

Описание

 Роман за страсти и приключения в един непознат свят.
     Джак Кели и Паул Ман, представители на враждуващи нации, се срещат на бойното поле във Франция и противно на всякаква логика се сприятеляват. Но и двамата не подозират, че миналото и бъдещето им ще бъдат неразривно свързани с едно почти неизвестно кътче от света - Папуа.
     Джак и Паул са преживели една световна война... ще оцелеят ли след друга? Когато японците заплашват да нахлуят в тяхната нова родина, двамата разбират, че трябва да направят всичко възможно да защитят от безмилостния враг страната си и любимите си хора.
     Синовете им Лукас Кели и Карл Ман също се обичат като братя и са готови да се бият за родината си. Карл става шпионин под прикритие, а Лукас, въпреки че е пострадал при злополука със самолета си, се включва в доброволческите отряди.
     Също като бащите си и двамата са романтични натури и любовта играе важна роля в живота им. Благодарение на любовта те съумяват да оцелеят след всички перипетии.

     Нова война, ново поколение и стар враг - “Едем” е роман за опасности и безумна смелост, завладяващо четиво от майстора на сагата Питър Уот.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG