Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Папуа

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Папуа

Описание

Двама мъже, представители на враждуващи нации, се срещат на бойното поле във Франция. Джак Кели, капитан от австралийската армия, проявява съчувствие към германския военнопленник Паул Ман и противно на всякаква логика те се сприятеляват. Но и двамата не подозират, че миналото и бъдещето им ще бъдат неразривно свързани с едно почти неизвестно кътче от света - Папуа.
     Краят на бойните действия най-сетне настъпва и двамата войници се връщат към живота отпреди войната, само че по време на отсъствието им са настъпили събития, които завинаги ще променят световете им.
     В Австралия Джак остава сам със син, когото не познава. Бъдещето е изпълнено с несигурност, а мислите му са завладени от красивата германка, с чиято снимка никога не се разделя.
     В Германия хитлеризмът надига глава, започват да загиват невинни хора и Паул се страхува за бъдещето на близките си.
     Съдбата отвежда двамата едновремешни приятели в красива, но опасна страна, където реките от злато са легендарни като безстрашните канибалски племена и където всеки може да загуби не само парите, но и живота си.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG