Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Черните гарвани

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Черните гарвани

Описание

Доналд Макинтош не подозира какви последствия ще предизвика решението му да прогони със сила членовете на племето нирамбура, които живеят на територията на имението му Глен Вю. Патрик Дъфи и синът му Том неволно стават свидетели на варварското деяние.
     Междувременно Майкъл Дъфи и Фиона Макинтош, които живеят в Сидни, нямат представа за съдбовните събития, разиграващи се в далечната колония Куинсланд, в които главни действащи лица са бащите им. Запознанството на Майкъл и Фиона е белязано от буря, разразила се по време на пътуването им с ферибот, която сякаш е предсказание за предстоящите бурни времена. Защото от този момент насетне фамилиите Дъфи и Макинтош са неразривно свързани. Пътищата им се пресичат в любовта, смъртта и отмъщението, докато членовете им са въвлечени в безмилостна битка за завладяване на пограничните територии на Северна Австралия.
     Събитията, описани в Черните гарвани, обхващат средата на деветнайсети век - най-вълнуващия период от историята на Австралия. Предизвикателен и еротичен роман, изпълнен с приключения - това е началото на сагата за две семейства, на които е съдено да бъдат врагове и любовници.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG